telefon

Termeni si conditii

INTRODUCERE

Vizitarea si/sau comandarea produselor acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor. Se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor pentru folosirea in bune conditii a site-ului.

Site-ul www.reducerinonstop.com este intretinut si administrat de SC CENTRAL SHOP MIXT SRL-D.
Societatea CENTRAL SHOP MIXT SRL-D isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila.
Accesand pagina -Termeni si conditii- puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Intregul continut al site-ului www.reducerinonstop.com este proprietatea Societatii si a furnizorilor sai, si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996).
Folosirea fara acordul Societatii, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal).
Astfel, sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului www.reducerinonstop.com de catre dispozitive sau programe automate, sau copierea manuala a continutului, precum si citirea sau publicarea continutului de catre alte companii sau site-uri, pentru a face comparatie sau analiza in vreun fel.

Confidentialitate si Declinarea responsabilitatii

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de societate noastra, numai in scopul declarat al acestui site.
Societatea noastra nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Societatea nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia Societatii de catre reprezentantii fiecarei marci. Produsele si serviciile sunt oferite exact in forma in care vin de la producator.
Societatea noastra si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc.
In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, societatea noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.
De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori. Atentie: fotografiile au caracter informativ-orientativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard. Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatori; pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Va stam oricand la dispozitie pentru clarificari.

Garantia

Conform OUG 34/2014 privind comertul la distanta, „Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului”.
Returnarea este posibila pentru produsele aflate într-o stare perfecta, neutilizate si complete cu toate accesoriile primite, deoarece profilul firmei noastre nu este acela de închiriere.
In cazul in care dupa primirea coletului retur de catre firma noastra se constata ca produsul prezinta urme de uzura sau deteriorare, fata de momentul in care a fost expediat de catre firma noastra, se va face o analiza si in functie de fiecare caz in parte se va decide daca banii se vor returna integral sau partial.

Taxa de transport nu este rambursabila in cazul returului, iar costurile TUR-RETUR sunt suportate de catre client. Transportul pentru returnarea produslui/produselor se va face prin firme de curierat sau prin alte mijloace care vor fi discutate vanzator-client. In cazul returnarii produsului, cheltuielile de transport sunt suportate de catre client.
Contractul se considera incheiat la ridicarea/primirea coletului.

Produsele cumparate prin intermediul site-ului www.reducerinonstop.com beneficiaza de garantia obisnuita (conform normelor legale in vigoare) pentru fiecare produs in parte.
Lipsa oricarui act din coletul primit, sau lipsa de conformitate a produsului primit prin colet trebuie semnalata maxim a doua zi lucratoare dupa primirea coletului.

  • Garantia se acorda conform legislatiei romane in vigoare la data cumpararii, se aplica numai daca aparatul este folosit corespunzator (in concordanta cu instructiunile de folosire) si este valabila numai insotita de factura de cumparare si certificatul de garantie, ambele in original.
  • In cazul defectarii in conditii normale de utilizare, pe durata perioadei de garantie, produsul se va repara gratuit, la sediile mentionate in acest certificat.
  • Situatii care duc la iesirea din garantie a produsului:

– Nerespectarea conditiilor de manipulare, transport, pastrare, instalare, punere in functiune, exploatare si intretinere prevazute in manualul de utilizare sau in conditii ce contravin standardelor tehnice din Romania; · Documentele de garantie nu sunt prezentate, au fost deteriorate / modificate sau sunt ilizibile;
· Aparatul prezinta deteriorari cauzate de accidente mecanice, lovituri, socuri, patrunderi de lichide, expuneri la foc, utilizare gresita sau neglijenta, schimbari ale starii aparatului, pastrarea in conditii improprii – functionarea repetata in regim de mari diferente de temperatura care cauzeaza fenomenul de “condens” intern, expunerea excesiva la umezeala sau radiatii solare, deteriorarea antenei sau a capacelor de protectie sau neglijentei in utilizare;
· Sigiliul aplicat de catre vanzator a fost deteriorat, sters sau inlocuit;
· Produsul a fost utilizat impreuna cu alte accesorii in afara celor recomandate de producator (alta baterie decat cea recomandata de producator, alt incarcator de retea decat cel original, care poate furniza tensiuni de alimentare diferite decat cea nominala specificata in manualul de utilizare, incarcatoare auto, hands-free);
· Interventii software sau reparatii executate de catre persoane neautorizate sau alte unitati decat cele specificate in prezentul certificat;
· Neconcordanta intre seria de pe certificat, cea inscrisa pe produs;

  • Taxele de transport pentru inlocuirea sau repararea produsului/produselor achizitionate de la societatea noastra vor fi suportate de clienti, transportul se va face numai prin firme de curierat.
  • Taxele de transport vor fi suportate de firma noastra, in anumite conditii care vor fi comunicate clientului.

Frauda
Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului reducerinonstop.com sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza va fi considerata o tentativa de fraudare si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

Litigii:
Orice litigiu aparut intre clienti si societatea noastra va fi rezolvat pe cale amiabila.
In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email.
Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii, clientul isi asuma in totalitate conditiile de mai sus.

Prelucrarea datelor cu caracter personal:

Din perspectiva aplicarii noului Regulament european UE 679/2016, situl nostru se obliga sa stabileasca scopurile si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal in relatia cu clientii sai.
In acest sens aveti mai jos punctele impuse pe care trebuie sa le cunoasteti cu privire la aceasta lege:

1.1. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, www.ReduceriNonStop.com are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi.
1.2. Scopul colectarii datelor este:

– informarea Clientilor/Cumparatorilor privind situatia Contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea Comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o Comanda, la Bunurile si sau serviciile achizitionate,
– trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS)
– de cercetare de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul Clientului/Cumparatorului.

1.3. Prin completarea datelor in formularul de creare de Cont si/sau de Comanda Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a www.ReduceriNonStop.com, si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut mai sus la punctul 1.2.
1.4. Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
1.5. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: Str. Dantelei, Nr.24, sect.5, Bucuresti, in atentia S.C. Central Shop Mixt SRL-D, va puteti exercita, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu procesate.
1.6. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: Str. Dantelei, Nr.24, sect.5, Bucuresti, in atentia S.C. Central Shop Mixt SRL-D, va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor, dupa caz:
1.6.1. rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte;
1.6.2. transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;
1.6.3. notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.
1.7. De asemenea, www.ReduceriNonStop.com poate furniza datele cu caracter personal ale Cumparatorului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate la punctul 16.3., prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii, furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a Bunurilor si Serviciilor noastre, asiguratori.
1.8. Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.
1.9. Situl www.ReduceriNonStop.com pune la dispozitia clientilor inregistrati prin cont sau prin comanda (persoanele care au lasat datele personale firmei noastre) o adresa de e-mail: contactdatepersonale@gmail.com, prin care va puteti adresa pentru orice informare, solicitare cu privire la prelucrarea de date personale de catre firma noastra.
1.10. Facand comanda pe situl nostru, sunteti de acord cu cele noua puncte (de informare) de mai sus.

In momentul in care clientul efectueaza o comanda, pe situl www.reducerinonstop.com, online sau telefonic, acesta isi asuma si este de acord cu termeni si conditii prezentate mai sus.